Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás marhapörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70-80 dkg marhafelsál(nálunk legtöbbször a marhahúslevesben főtt maradék hús)
2-3 fej vöröshagyma
6-8 gerezd fokhagyma
zsír
1-1 paradicsom, zöldpaprika
törött paprika
só, bors

Elkészítés:
A zsírban üvegesre pirítom a vöröshagymát,ráteszem a pirospaprikát, zúzott fokhagymát,utána az összevágott paradicsomot, paprikát, felengedem kevés vízzel.A kicsi darabokra vágott húst is beleteszem és puhára párolom közepes lángon.(ha maradék leveshúsból van, akkor csak összemelegítem)

Tanácsok:
Főtt krumplival, vagy friss ropogós fehér kenyérrel tálalom.

A legjobb ízű akkor lesz, ha 1 napot hagyjuk összeérni a hűtőben, de ezt ritkán tudjuk megvárni.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Mariann63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás sertésmáj » Fokhagymás karaj » Fokhagymás sült burgonya » Csípős fokhagymás pecsenye
» fokhagymás sült karaj » Fokhagymás hátszín » Fokhagymás halfilé » Fokhagymás csirkeleves
» Fokhagymás ponty » Fokhagymás süllő » Fokhagymás házi sajt » Fokhagymás karaj II.
» Fokhagymás bagett » Sonkás-fokhagymás tészta » Fokhagymás vaddisznótokány » Fokhagymás krumplileves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.