| Póréhagymás omlett receptTojásételek Hozzávalók: 3 személyre: 3 db póréhagyma 3 evőkanál tejföl 8 tojás 5 dkg vaj ízlés szerint: só, bors, sonka és sajt Elkészítés: A tojások sárgáját a tejföllel, sóval, borssal felverjük, majd hozzáadjuk a kemény habbá vert tojás fehérjét. A megtisztított póréhagymát 3-4 cm-es darabokra vágjuk és vajon sóval, borssal, kevés vízzel puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük és melegen tartjuk. Majd a tojásmasszából kevés olajon nagyon lassú tűzön omlettet sütünk, de nem fordítjuk meg, hanem amikor majdnem teljesen átsült, megtöltjük a póréval,sonkával, sajttal félbehajtjuk és forró tálra csúsztatva adjuk az asztalra. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |