Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás rostélyos recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg rostélyos csottal együtt,12 dkg zsír,1 k.liszt,bors,só,3 nagy fej hagyma.

Elkészítés:
A húst gyengén kiverjük,sózzuk,borsozzuk.A hagymát vékony karikára vágjuk,meghintjük liszttel,és jól összekeverjük vele,majd a megforrósított zsírban,nagy lángon világosbarnára pirítjuk.A hagymát leszűrjük és melegen tartjuk.Ugyanabba a zsírban a rostélyosokat is (mindkét oldalát) pirosra sütjük,tálra tesszük,rászórjuk a pirított hagymát,meglocsoljuk a fennmaradó zsírral,és sült burgonyával,savanyúsággal tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: PIROS35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás házi sajt » Fokhagymás pizzakenyér » Fokhagymás csirkemell » Hagymás-sonkás muffin
» Fokhagymás-diós lapcsánka » Foghagymás rántott krumpli » Gombás-hagymás pulykamell » Fokhagymás hústekercs
» Fokhagymás Graham kenyér » Fokhagymás garnéla » Hagymás-túrós csirkemell » Sonkás-medvehagymás tészta
» Fokhagymás tarja Update1 » Hagymás burgonyalepény » Hagymás csirke rízsben » Hagymás sertésmáj (4 főre)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.