| Gombás, sonkás omlett receptEgytálételek Hozzávalók: 30 dkg csiperkegomba (Champignon), 5 dkg főtt sonka, 5 dkg Camembert sajt, 5 dkg vaj vagy margarin, 4 db tojás, 2 evőkanál tej, só, őrölt fehér bors ízlés szerint. Elkészítés: A gomba héját lehúzzuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, a sonkát kisebb darabokra tépkedjük. A Camembert sajtot szeletkékre osztjuk. A gombát kevés vajon megpirítjuk. A tojást tejjel, sóval felverjük. Forró zsiradékon megsütjük. A tölteléket ráhalmozzuk. Rövid ideig átforrósítjuk, a tányérra csúsztatjuk, összehajtjuk. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |