Tutireceptek.hu fejléc

Színes omlett recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 személyre:

80 dkg zöldborsó (40 dkg tisztított)

1 csokor újhagyma

1 csokor petrezselyem

Néhány fodros salátalevél

2 dkg+2 kávéskanál sütőmargarin

1 csipet cukor/édesítőszer

8 tojás

5 dkg reszelt parmezán sajt

Elkészítés:
A zöldborsót hüvelyéből kifejtjük, szűrőtálban leöblítjük, lecsepegtetjük. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk (egy keveset a zöldjéből is). A petrezselymet leöblítjük, levélkéit lecsipkedjük, és finomra vágjuk. A salátaleveleket megmossuk, és kicentrifugázzuk, vagy szárazra törölgetjük.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes-tárkony leves » Tejszínes csirkeragu leves » Színes tojásrántotta » Bélszines raclette
» Tejszínes zellersaláta » Tejszínes metélt » Tejszínes málnakrémleves » Burgonyaomlett
» Tejszínes cukkinileves » Tejszínes zellerkrémleves » Mazsolás-tejszínes harcsa » Tejszínes süllő
» Tejszínes pulykaragu » Tejszínes csirkemell ragu » Tejszínes lencsekrémleves » Tejszínes-gombás szósz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.