| Színes omlett receptEgytálételek Hozzávalók: 4 személyre: 80 dkg zöldborsó (40 dkg tisztított) 1 csokor újhagyma 1 csokor petrezselyem Néhány fodros salátalevél 2 dkg+2 kávéskanál sütőmargarin 1 csipet cukor/édesítőszer 8 tojás 5 dkg reszelt parmezán sajt Elkészítés: A zöldborsót hüvelyéből kifejtjük, szűrőtálban leöblítjük, lecsepegtetjük. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk (egy keveset a zöldjéből is). A petrezselymet leöblítjük, levélkéit lecsipkedjük, és finomra vágjuk. A salátaleveleket megmossuk, és kicentrifugázzuk, vagy szárazra törölgetjük. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |