| Házias Svéd Gombasaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 15 dkg paradicsompüré 3ek ketchup 25 dkg champignon gomba/konzerves gomba 2 ek olívaolaj 1 ek cukor/folyékony édesítőszer 2 csipet só babérlevél 1/2 fej vöröshagyma Elkészítés: Az olajon üvegessé párolom a hagymát, majd beleöntöm a vékony szeletekre vágott gombát.Ha megpuhult, beleöntöm a paradicsompürét, sóval, babérlevéllel ízesítem.Megvárom míg rotyog, ekkor kerül bele az édesítő/cukor és a ketchup.Mikor összeálltak az ízek, lehűtve tálaljuk. Tanácsok: Ez egy kicsit másként készül, mint a többi recept, érdemes kipróbálni! Elkészítési idő: 25 perc A receptet beküldte: lédig Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |