| Gombás rizottó (Nők lapja) receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: 25 dkg hosszú szemű rizs 1 ek. vadrizs 30 dkg kemény húsú gomba (barna csipekre) 4 ek. olaj 1 fej hagyma 20 dkg zöldborsó (fagyasztott) 1 ek ételízesítő só 2,5 dkg vaj 3 dkg parmezán sajt kevés petrezselyemzöld Elkészítés: Mindkét rizst megmossuk, és hagyjuk lecsepegni. Lábasban olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, majd hozzátesszük a darabokra vágott gombát, és kicsit átsütjük. Beletesszük a rizst, a zöldborsót, ételízesítőt, ízlés szerint sózzuk, vízzel felöntjük, és puhára pároljuk. A végén adjuk hozzá a vajat, a reszelt parmezánt és az apróra vágott petrezselyemzöldet. Elkészítési idő: 35 perc A receptet beküldte: _anatha_ Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |