| Fogoly kelkáposztában pácolva receptHozzávalók: » 5 db fogoly » 3 dkg só » 25 dkg füstölt szalonna » 15 dkg füstölt kolbász » 20 dkg sárgarépa » 10 dkg petrezselyemgyökér » 2 fej hagyma » 4 db szegfűszeg » 1 g bors » 2 kg kelkáposzta » 5 dkg zsír » 5 dkg vaj Elkészítés: » 5 db fogoly » 3 dkg só » 25 dkg füstölt szalonna » 15 dkg füstölt kolbász » 20 dkg sárgarépa » 10 dkg petrezselyemgyökér » 2 fej hagyma » 4 db szegfűszeg » 1 g bors » 2 kg kelkáposzta » 5 dkg zsír » 5 dkg vaj A receptet beküldte: Tüccsögi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |