Tutireceptek.hu fejléc

Fehérpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 rövidkaraj,
só,
zsír,
1 fej hagyma,
5-6 gerezd fokhagyma,
köménymag.

Elkészítés:
A karajt szépen leválasztom a csontjáról, körben megsózom és megszórom köménymaggal.
Tepsibe teszem, két kanál zsírt és egy deci vizet teszek alá, beleteszek egy fej kettévágott hagymát és a tisztított fokhagymagerezdeket, majd alufóliával letakarva a forró sütőbe tolom.
Fél óra múlva leveszem a fóliát és a pecsenyelével gyakran locsolva szép pirosra sütöm.
A zsírból kivéve hideg helyre teszem, majd pár óra múlva vékonyan felszeletelem.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos rántott szelet » Rántott karaj tepsiben » Narancsos marhafelsál » Piemonti pite
» Paradicsomos bárány » Nyársonsült joghurttal » Miccs » Vörösboros nyúlgerinc
» Fokhagymás máj » Sült máj kekszpanírban » Parmezános csirkemell » Szalontüdő hagyományosan
» Cigánypecsenye másképp » Rántott rudacskák » Csülökbomba » Marhahúsos fasírtpogácsa


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.