Tutireceptek.hu fejléc

Fehérpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 rövidkaraj,
só,
zsír,
1 fej hagyma,
5-6 gerezd fokhagyma,
köménymag.

Elkészítés:
A karajt szépen leválasztom a csontjáról, körben megsózom és megszórom köménymaggal.
Tepsibe teszem, két kanál zsírt és egy deci vizet teszek alá, beleteszek egy fej kettévágott hagymát és a tisztított fokhagymagerezdeket, majd alufóliával letakarva a forró sütőbe tolom.
Fél óra múlva leveszem a fóliát és a pecsenyelével gyakran locsolva szép pirosra sütöm.
A zsírból kivéve hideg helyre teszem, majd pár óra múlva vékonyan felszeletelem.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-sonkás boritott karaj » Fokhagymás karaj II. » Csirkemell erdőkerülő módra » Borsóval töltött karaj
» Húsos fánk » Gesztenyés csirkemell » Rozmaringos csirkecomb » Mazsolás-citromos csirke
» Krumplis húspogácsa » Gyros hússal töltött krumpli » Egyszerű ropogós csirkeszárny » Sajtos kotlett
» Almás-szalonnás pecsenye » Pulykamell füstölt sajttal » Csirkemáj római tálban » Hévizi tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.