Tutireceptek.hu fejléc

Marhahúsos fasírtpogácsa recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sovány marhahús
2 dl tej
20 dkg héjában főtt, áttört burgonya

bors
olaj
liszt

Elkészítés:
A húst ledaráljuk, a tejet, a burgonyát, a fűszereket hozzáadjuk. Fél órán keresztül pihentetjük. Lapos szeleteket formázva, lisztbe mártva világosra sütjük bő olajban.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marhahúsos kuszkusz » Marhahúsos saláta » Gombás fasírtpogácsa » Gombás marhahúsos tészta
» Fokhagymás sertésmáj 2 » Avokádós csirkemell » Almás-tejszínes csirkemell » Paradicsomos csirke
» Kínai mangós csirke » Bakonyi sertésborda » Herkules pecsenyéje » Körtés csülök
» Zúzaragu gombával » Gazdag szelet » Csirkemell salátával » Sonkával göngyölt virsli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.