Tutireceptek.hu fejléc

Brassói szarvacskák recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30dkg tehéntúró
25dkg liszt
25dkg vaj
1cs sütőpor
5dkg cukor
Őrölt fahéj
Barackíz

Elkészítés:
25dkg lisztet jól összegyurunk 30dkg tehéntúróval, 25dkg vajjal, 1cs sütőporral, őrölt fahéjjal és 5dkg cukorral. A masszát előbb vékonyra nyújtjuk aztán vastagra hajtjuk és ezt még 4* megismételjük. Végül 0.5cm lapítjuk majd háromszög alakú darabkákra vágjuk a tésztát. A szeletkéket megkenjük barackizzel, kiflit sodrunk belőle és zsírozott forró tepsiben sárgára sütjük.

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: minim kcal
Szénhidráttartalom: minimális gramm
Zsírtartalom: minimális gramm

A receptet beküldte: Emília Horváthné


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott Brassói » Tavaszi csirkebrassói » Brassói sertéstarja » Brassói aprópecsenye..
» Brassói, ahogy én készítem » Brassói rakott káposzta » Brassói másképp » Könnyű brassói
» 100 éves brassói » Klasszikus brassói » Csirkebrassói » Máj brassói módra
» Brassói káposzta » Brassói édesburgonyából » Brassói rakott savanyúság » Brassói kicsit másképp


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.