| Brassói szarvacskák receptSütemények, édességek Hozzávalók: 30dkg tehéntúró 25dkg liszt 25dkg vaj 1cs sütőpor 5dkg cukor Őrölt fahéj Barackíz Elkészítés: 25dkg lisztet jól összegyurunk 30dkg tehéntúróval, 25dkg vajjal, 1cs sütőporral, őrölt fahéjjal és 5dkg cukorral. A masszát előbb vékonyra nyújtjuk aztán vastagra hajtjuk és ezt még 4* megismételjük. Végül 0.5cm lapítjuk majd háromszög alakú darabkákra vágjuk a tésztát. A szeletkéket megkenjük barackizzel, kiflit sodrunk belőle és zsírozott forró tepsiben sárgára sütjük. Elkészítési idő: 45 perc Kalóriatartalom: minim kcal Szénhidráttartalom: minimális gramm Zsírtartalom: minimális gramm A receptet beküldte: Emília Horváthné Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |