| Rakott Brassói receptHúsételek Hozzávalók: Egy nagy adag brassói apró pecsenye, egy csomag makaróni tészta, tartármártás, reszeltsajt. Tartármártáshoz : 2 dl tejföl, 1 dl majonéz, 1 teáskanál mustár, csipetnyi só, 1 csapott kávéskanál kristálycukor, csipetnyi őrölt feketebors, 2 tojássárgája, néhány csepp citromlé. Én kicsit többet kavartam be. Elkészítés: A Brassóit a szokott módon elkészítjük. De nem sült burgonyával tálaljuk. Egy csomag makarónit kifőzünk. A tepsi aljába tesszük az egyik felét, majd a kész brassóit. A húst beborítjuk a makaróni másik felével, és tartármártással jól megkenjük. Jó sokat szoktam rátenni, így elég szaftos lesz. Ennek a tetejére sajtot reszelek és beteszem a sütőbe. Pirulásig sütöm. Tanácsok: Bármilyen tésztával lehet készíteni,én szarvacskával állítottam össze,és 2 jénaiba tettem bele,nem tepsibe. A receptet beküldte: pesmár Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |