| Brassói kicsit másképp receptEgytálételek Hozzávalók: 5 fej vöröshagyma zsír vagy olaj a dínszteléshez 1 kg sertés sovány comb 1 fej fokhagyma só bors csípős kechup ízesítés szerint (ált. 5 evőkanálnyi) annyi víz hogy ellepje a húst 2 kg krumpli majoránna 1 evőkanál cukor 2 nagy üveges paradicsomszósz 1 kg bors Elkészítés: Zsírt vagy olajat melegítünk, a fokhagymát fokhagymanyomóval beletesszük, a vöröshagymát felkockázzuk vagy felcsíkozzuk (ki hogy szereti), addig dínszteljük míg üveges nem lesz. Aztán hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, teszünk rá annyi vizet hogy ellepje, és addig főzzük, míg meg nem puhul. Megsózzuk, megborsozzuk, teszünk hozzá egy csipetnyi majorannát, hozzáadjuk a paradicsomszószt, a kechup-ot valamint az egy evőkanál cukrot. Hagyjuk rotyogni, eközben megpároljuk a borsót. Ha kész, összekeverjük, és már csak a sült-krumplit kell hozzá megcsinálni, és már tálalható is. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |