Tutireceptek.hu fejléc

Brassói kicsit másképp recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
5 fej vöröshagyma
zsír vagy olaj a dínszteléshez
1 kg sertés sovány comb
1 fej fokhagyma

bors
csípős kechup ízesítés szerint (ált. 5 evőkanálnyi)
annyi víz hogy ellepje a húst
2 kg krumpli
majoránna
1 evőkanál cukor
2 nagy üveges paradicsomszósz
1 kg bors

Elkészítés:
Zsírt vagy olajat melegítünk, a fokhagymát fokhagymanyomóval beletesszük, a vöröshagymát felkockázzuk vagy felcsíkozzuk (ki hogy szereti), addig dínszteljük míg üveges nem lesz. Aztán hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, teszünk rá annyi vizet hogy ellepje, és addig főzzük, míg meg nem puhul. Megsózzuk, megborsozzuk, teszünk hozzá egy csipetnyi majorannát, hozzáadjuk a paradicsomszószt, a kechup-ot valamint az egy evőkanál cukrot. Hagyjuk rotyogni, eközben megpároljuk a borsót. Ha kész, összekeverjük,
és már csak a sült-krumplit kell hozzá megcsinálni, és már tálalható is.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtsaláta másképpen » Mákos guba másképp » Töltött kifli másképp » Zöldséges tészta másképp
» Dubarry csirke, másképp » Tojásleves másképp » Kakaós csiga másképpen » Bólé másképp
» Csirkebrassói » Meggyes krémes - másképp » Krémes másképp » Májgombóc picit másképp
» Hagymáshús kicsit másként » Túrótorta másképp » Palóc leves másképpen » Máj brassói módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.