Tutireceptek.hu fejléc

Brassói sertéstarja recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
90dkg sertéstarja
10dkg füstölt oldalas
20dkg sertésmáj
12dkg vöröshagyma
20dkg gomba
2dkg liszt
1dl fehérbor
2dl paradicsomlé
1cs petrezselyem


Elkészítés:
A felszeletelt és kiveregetett húst besózzuk, és hirtelen átsütjük, tűzálló edénybe helyezzük. A májat és a füstölt húst apró kockára vágjuk, hozzá adjuk a megfonnyasztott vöröshagymát, a megtisztított gombát, amit cikkekre vágtunk. Az apróra vágott petrezselymet, feleresztjük a paradicsomlével és borral, megsózzuk, és a húsra öntjük. Közepes lángon sütjük. Szalmaburgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: Artyana


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brassói káposzta » Brassói másképp » Brassói » Brassói szarvacskák
» Brassói aprópecsenye.. » Brassói rakott káposzta » Csirkebrassói » Grillen sült sertéstarja
» 100 éves brassói » Mustáros sertéstarja » Vega szója brassói » Bajor sertéstarja
» Klasszikus brassói » Brassói édesburgonyából » Csőben sült sertéstarja » Brassói, ahogy én készítem


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.