Tutireceptek.hu fejléc

Borsos gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1.5kg. sampinyon gomba, 30dkg. zöldborso, 1közepes zöld és pirospaprika, olaj, so, bors 1dl paradicsomlé

Elkészítés:
Vékony csikokra vagom fel a paprikakat és a gombat!A paprikat kevés olajon megparoljuk,s hozzaadjuk a gombat!sozzuk,borsozzuk!Ha a gomba kész hozzaadjuk a borsot(konzerv legyen),s öntsük ra a paradicsomlevet! Fözzük még néhany percet! És kész!JÓ ÉTVAGYAT!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Eme24

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott sárgarépa, gomba » Fűszeres rakott gomba » Gombás-tejfölös pulykamell » Kapros-túrós töltött gomba
» Gombával rakott karalábé » Gombával töltött karaj » Gombás rakott burgonya » Gombaleves Tamás módra
» Gombás- sajtos csirkemell » Gombás-húsos tortilla » Göngyölt gombás karaj: » Gombás burgonyarolád
» Svédgomba (mikróban) » Csirkemell gombamártással » Gombafejek rakva » Gombás marhahús finoman


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.