Tutireceptek.hu fejléc

Borsos gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1.5kg. sampinyon gomba, 30dkg. zöldborso, 1közepes zöld és pirospaprika, olaj, so, bors 1dl paradicsomlé

Elkészítés:
Vékony csikokra vagom fel a paprikakat és a gombat!A paprikat kevés olajon megparoljuk,s hozzaadjuk a gombat!sozzuk,borsozzuk!Ha a gomba kész hozzaadjuk a borsot(konzerv legyen),s öntsük ra a paradicsomlevet! Fözzük még néhany percet! És kész!JÓ ÉTVAGYAT!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Eme24

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott kel gombás rizzsel » Joghurtos gomba » Gombás-kolbászos tészta » Gombás sárgaborsóleves
» Gombás szűzérmék » Sajtos csirkemell gombával » Shiitake gombás spagetti » Gombás vörösboros tokány
» Tarhonyás borsós csirkemáj » Gombás sonkasaláta » Borsos tokány » Gombás karajom
» Zöldborsós rizs » Gombaleves » Pecsenye gombával » Laskagomba leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.