| Svédgomba (mikróban) receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 60 dkg gomba 2 evőkanál olaj 1 fej vöröshagyma 2 db paradicsom só pirospaprika majoranna 1,5 dl vörösbor Elkészítés: Egy edénybe beleöntjük az olajat és 2 percig 500 W-on melegítjük.Az apróra vágott vöröshagymát az olajba tesszük és 3 perc alatt 500W-on üvegesre pároljuk.A gombát vékony szeletekre vágjuk és hozzáadjuka hagymához.Az egészet megfűszerezzük,ráöntjük a vörösbort,valamint hozzátesszük a hámozott kockára vágott paradicsomot..Fedő alatt 15 percig 500 W-on pároljuk Félidőben egyszer megkeverjük. Friss kenyérrel,vagy pirítóssal tálaljuk. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |