Tutireceptek.hu fejléc

Rakott sárgarépa, gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg sárgarépa
25 dkg gomba
1 dl kefir
1 tojás
1 csokor petrezselyem
1 evőkanál finomliszt
1 teáskanál olaj
majoránna
bors


Elkészítés:
A répát és a gombát pucold meg, majd kockázd fel. A répát sós vízben főzd néhány percig, majd szűrd le, és hagyd lecsepegni. Egy pici olajon, fedő alatt párold meg a gombát, és szórd meg az apróra vágott petrezselyemmel. Keverd hozzá a répához, és öntsd egy tűzálló tálba. A tojást a liszttel és a kefirrel keverd habosra, és ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal, majoránnával. Locsold rá a gombás sárgarépára, és sütőben süsd körülbelül 20 percig, míg meg nem pirul.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göngyölt sonka gombával » Gombás töltött tök » Túrós rakott alma » Rakott brokkolis hal
» Rakott zöldségtál » Sajtos csirkemell gombával » Rakott zeller » Gombás, zöldséges husi
» Rakott sajtos pulyka » Rakott karaj » Csirkerakottas » Nyárias rakott kel
» Rakott hús füstöltsajttal » Gombás húsgombóc » Rakott szendvics » Gombás töltött kifli


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.