| Rakott sárgarépa, gomba receptZöldséges ételek Hozzávalók: 1 kg sárgarépa 25 dkg gomba 1 dl kefir 1 tojás 1 csokor petrezselyem 1 evőkanál finomliszt 1 teáskanál olaj majoránna bors só Elkészítés: A répát és a gombát pucold meg, majd kockázd fel. A répát sós vízben főzd néhány percig, majd szűrd le, és hagyd lecsepegni. Egy pici olajon, fedő alatt párold meg a gombát, és szórd meg az apróra vágott petrezselyemmel. Keverd hozzá a répához, és öntsd egy tűzálló tálba. A tojást a liszttel és a kefirrel keverd habosra, és ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal, majoránnával. Locsold rá a gombás sárgarépára, és sütőben süsd körülbelül 20 percig, míg meg nem pirul. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |