| Gombás-tejfölös pulykamell receptHúsételek Hozzávalók: 70 dkg pulykamell filé 50 dkg csiperke gomba 2 evőkanál olaj 1 fej vöröshagyma 3-4 evőkanál tejföl 1 csapott evőkanál liszt só, bors, pirospaprika Elkészítés: A pulykamellet vékonyan felszeletelem. Mindkét oldalát sózom, borsozom. Kicsit állni hagyom, ezalatt megtisztítom és vékonyan felszeletelem a gombát. Az olajon megsütőm a hússzeleteket, mindkét oldalát 3 percig. Kiszedem a husit egy tálra, a visszamaradt olajon megdinsztelem a finomra vágott hagymát. Megszórom pirospaprikával, hozzáadom a gombát, Kissé megsózom. Puhára párolom. A tejfölből és lisztből habarást készítek, amelyet a gombához adok. Visszarakom a serpenyőbe a gombához a hússzeleteket, és összeforralom az egészet. Tanácsok: Mi párolt rizzsel, vagy nokedlivel szeretjük. A receptet beküldte: mmacus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |