Tutireceptek.hu fejléc

Bodzabogyós fácán recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 fácán
» só, bors
» olaj a sütéshez
» 1,25 dl zöldségleves
» 5 dl bodzabogyólé
» 2,5 dl tejszín
» 8 dkg vaj
» 1 ek. bodzabogyó

Elkészítés:
A fácánokat sózzuk, borsozzuk, majd olajba tesszük, és előmelegített sütőben, magas fokozaton kb. 20 percig sütjük. Közben a levessel többször meglocsoljuk, majd ha megsült, felszeleteljük a húst. A pecsenyelevet felöntjük a bodzalével, majd sűrűre főzzük, és a tejszínt is belekeverjük. Ezután leturmixoljuk a vajjal, majd belekeverjük a bodzát, és ezzel meglocsolva kínáljuk a húst.


A receptet beküldte: Tüccsögi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi fácánmell » Fácán gesztenyés almával » Fácán-sült » Bakonyi fácánmell sajtosan
» Almával töltött fácán » Gesztenyével töltött fácán » Fácán vörösborban » Fácánpörkölt
» Fácán forgónyárson » Vadas marha » Baconba göngyölt csirkemáj » Hátszín flamand módra
» Almás csirkemáj » Csirkemell rétegesen » Csirkemáj joghurtmártásban » Kézműves szelet


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.