Tutireceptek.hu fejléc

Alföldi batyu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre

4 sertéshússzelet

bors
gyulai kolbász
csemegeuborka
zsír, a sütéshez
3 főtt tojás

Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sót, borsot szórunk rájuk. Ezután a felkarikázott kolbászt, tojást és uborkát a hússzeletek közepére tesszük. Az egészet behajtjuk, hogy batyu formája legyen, majd a tetejét összetűzzük egy fogpiszkálóval vagy hústűvel. Végül forró zsírban gyorsan kisütjük, és már kínálhatjuk is.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almas batyu turotesztabol » Csirkés -Gombás batyu » Spenótos-sajtos batyu » Sonkás palacsintabatyu
» Alföldi húsgombócleves » Alföldi húsgombóc » Barackos batyu pudinggal » Almás batyum
» Sonkás vagy gombás batyu » Sonkával töltött batyu » Szüreti szőlős batyu » Húsos batyu
» Őzbatyu » Kolbászos batyu » Sajtos batyu » Szendvicssütős túrós batyu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.