| Zsiványok burgonyája receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg burgonya 2 fej hagyma nagy./ v.6 kicsike/ 15 dkg húsos szalonna 20 dkg füst. kolbász 20 dkg füstölt sonka Tetszés szerinti savanyúsággal fogyasszuk. Elkészítés: Burgonyát megtisztitjuk megmossuk és kb.ujjnyivastag karikákra vágjuk.A szalonnát kb. 2x2 cm kockára apritjuk, ha a hagyma nagy szintén felkockázzuk /2x2/cm Erre kerül a felkarikázott füst. kolbász. A füstölt sonkát elöre /megabáljuk 95 fokos vizben rövid ideig/ majd hasonló méretüre kockázzuk és a a többi hozzávalóval együtt egy nem túl magas tepsibe elrendezzük. Ha a hagymák aprók tisztitás után egyben is süthetjük!! Tanácsok: Zsiványokon kivül jóétvágyúak is fogyaszthatják Jó étvágyat ! Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Rody Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |