| Kukoricás karaj receptEgytálételek Hozzávalók: 40 dkg csont nélküli rövidkaraj 2 fej vöröshagyma fűszerpaprika olaj víz só ételízesítő fél doboz konzerv kukorica fél pohár tejföl Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre dinsztelem, majd meghintem kevés pirospaprikával. Kevés vizet öntök alá, hogy ne égjen le. Felforralom, és beleteszem a kockákra vágott húst. Annyi vizet öntök alá, amennyi szaftot szeretnék, és ízlés szerint ízesítem. Lefedve párolom, majd hozzáadom a kukoricát. Összeforralom az ételt, és ha már a hús omlós puha, akkor tálalásra kész is! A tetejét kevés tejföllel is bolondíthatom! A receptet beküldte: Lolita63 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |