| Ízes borda rántva receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg sertéskaraj, 35 dkg túró, 10 dkg vaj, só, szerecsendió, 15 dkg liszt, 5 db tojás, 40 dkg zsemlemorzsa, olaj, a sütéshez. Elkészítés: A sertéskarajt kicsit vastagabb szeletekre vágjuk, középen felszúrjuk, hogy be lehessen tölteni. A túrót a vajjal, sóval, szerecsendióval jól összekeverjük és a karajba töltjük. Hústűvel, vagy fogpiszkálóval megtűzzük. Panírozzuk. És közepesen forró olajban lassan megsütjük. Tálaláskor bármilyen salátával kínálhatjuk. Tanácsok: Tényleg nem szabad forró olajban sütni, mert ez egy kicsit vastagabb, és nem fog rendesen átsülni. Elkészítési idő: 90 perc A receptet beküldte: szilvia13 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |