Tutireceptek.hu fejléc

Ízes borda rántva recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg sertéskaraj,
35 dkg túró,
10 dkg vaj,
só,
szerecsendió,
15 dkg liszt,
5 db tojás,
40 dkg zsemlemorzsa,
olaj, a sütéshez.

Elkészítés:
A sertéskarajt kicsit vastagabb szeletekre vágjuk, középen felszúrjuk, hogy be lehessen tölteni. A túrót a vajjal, sóval, szerecsendióval jól összekeverjük és a karajba töltjük. Hústűvel, vagy fogpiszkálóval megtűzzük. Panírozzuk. És közepesen forró olajban lassan megsütjük. Tálaláskor bármilyen salátával kínálhatjuk.

Tanácsok:
Tényleg nem szabad forró olajban sütni, mert ez egy kicsit vastagabb, és nem fog rendesen átsülni.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: szilvia13


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol rántva » Magyaróvári borjúborda » Milánói sertésborda » Zöldpaprika rántva
» Sertésborda töltve. » Hargitai sertésborda » Bakonyi sertésborda » Töltött paprika rántva
» Sonka rántva » Betyárborda » Sajtos darált hús rántva » Kecskesajt rántva
» Lecsós sertésborda » Bárányborda fűszervajjal » Brabanti sertésborda » Bakonyi sertésborda 2.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.