Tutireceptek.hu fejléc

Malacpaprikás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,8 kg csontos malachús
15 dkg vöröshagyma
1,2 dkg fűszerpaprika
6 dl olaj
1 dkg só
8 dkg zöldpaprika
6 dkg paradicsom
2 dkg hegyes zöldpaprika

Elkészítés:
A húst felkockázzuk, a zöldségeket felaprítjuk. A hagymát az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a húst a csonttal együtt, megsózzuk, és megpároljuk. Beletesszük a paprikát és a paradicsomot, majd zsírjára pirítjuk. Ekkor rászórjuk a fűszerpaprikát, és kevés vizet öntünk alá. Fedő alatt, nagyon lassan készre pároljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hátszínszelet sáfránnyal » Mandulás rakott pulyka » Szárazbab fõzelék » Vándor kedvence!
» Csőben sült sajtos kelbimbó » Zuppa gallurese » Gyors vacsora zöldségekkel » Egyszerû elõétel
» Brokkolis tészta dióval » Lyoni burgonya » Sajttekercs (Nóri féle) » Gyros pitában
» Kiflikoch » Grillezett csirkemáj lecsóval » Szárítottélesztős lángos » Újburgonyás egytál


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.