| Az én lucskos káposztám receptEgytálételek Hozzávalók: 1 db kínai káposzta/kel?/kb.1-1,5 kg/ 2 db voroshagyma 1/2 kg/2db/ fustolt csirkecomb só bors egész komény fokhagyma 400g tejfol/nagy dobozos/ zsír /olaj/ Elkészítés: Olajon megpirítottam a hagymát, rádobtam a felszeletelt káposztát, sót, kicsit megdinszteltem. Utána a ráreszeltem a fokhagymát, rádobtam sok koményt, borsot/ így szeretem/ felontottem kevés maradék húsleveslével. Kicsontoztam a combokat, kockára vágtam és rá a kész káposztára, egyet rottyant, ráontottem a tejfolt/nem tettem lisztet/ osszeforraltam és kész. Tanácsok: A fuszereket ízlés szerint lehet variálni. Nekem nagyon beválik ha kiérzodik a komény, bors és a fokhagyma íze, tehát sokat rakok. Elkészítési ido, talán 30 perc a káposztától fugg. A receptet beküldte: githaj Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |