| Zelleres ananászsaláta forró borsos csirkével receptSaláták, öntetek Hozzávalók: őrölt bors, 1 evőkanál olívaolaj, 30 dkg csirkemellfilé, só, 3 evőkanál ketchup, 1 evőkanál mustár, 1 doboz körszeletes ananász, 1 db zeller. Elkészítés: A zellert meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk, majd sós vízben félpuhára főzzük. Az ananászt lecsepegtetjük, ugyancsak hosszúkás csíkokra szeleteljük, és összekeverjük a zellerrel, a mustárral, a ketchuppal, meg egy csipet sóval. Egy serpenyőben az olajat nem túl forróra felhevítjük, és a besózott, durvára őrölt borssal fűszerezett csirkemellet lassú, csendes tűzön megsütjük. Ne süssük túl sokáig, nehogy kiszáradjon! A húst még forrón vékonyra szeleteljük, és a salátára tálaljuk. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |