Tutireceptek.hu fejléc

Zelleres ananászsaláta forró borsos csirkével recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
őrölt bors,
1 evőkanál olívaolaj,
30 dkg csirkemellfilé,
só,
3 evőkanál ketchup,
1 evőkanál mustár,
1 doboz körszeletes ananász,
1 db zeller.

Elkészítés:
A zellert meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk, majd sós vízben félpuhára főzzük.
Az ananászt lecsepegtetjük, ugyancsak hosszúkás csíkokra szeleteljük, és összekeverjük a zellerrel, a mustárral, a ketchuppal, meg egy csipet sóval.
Egy serpenyőben az olajat nem túl forróra felhevítjük, és a besózott, durvára őrölt borssal fűszerezett csirkemellet lassú, csendes tűzön megsütjük.
Ne süssük túl sokáig, nehogy kiszáradjon!
A húst még forrón vékonyra szeleteljük, és a salátára tálaljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjas forró csoki » Zöldborsós csirkeragu » Zöldborsós spagetti » Forró bájital
» Forrócsoki » Kukoricás-zöldborsós rizs » Zöldborsós sertéspaprikás » Zelleres zabpehelygolyó
» Zöldborsós rizses csirke » Juhtúrós-borsós hús » Cukorborsós metélt » Zöldborsós szűzérmék
» Zöldborsós zöldségkrém » Borsós karaj » Sajtos-borsós lepény » Zelleres burgonyakrémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.