| Borsós karaj receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg borsó kb 60 dkg karaj (ha drága én lapockát veszek) 4 sárgarápa 4 petrezselyem 2 nagyobb fej hagyma 1 karalábé fél kocka margalin tejföl fűszerek:só bors delikát. Elkészítés: Elkészítés: Borsót félig megfőzöm, közben a húst vékony szeletekre vágom. Zöldségeket megtisztítom és hosszában vékony szeletekre, vágom (a répa és a petrezselyem lehet kevesebb ki mennyire, szereti). Egy nagyobb jénait vagy lábast kivajazok bele a borsó a levével együtt, ha sok, akkor csak annyi, hogy jól ellepje, rá a hús ezt fűszerezni, a húsra rá rétegenként először a répa, majd petrezselyem, karlábé, és a hagyma, tetejére só bors és a vékony margalin szeletek majd a tejföl, amit kis olajjal elkevertünk, hogy folyékonyabb legyen. Lehet gázon fedő alatt vagy a sütőben alufólia alatt elkészíteni, ha a hús megpuhult, akkor kész. Tanácsok: Kicsit macerás de nagyon finom és laktató. A receptet beküldte: nbeata85 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |