Tutireceptek.hu fejléc

Zelleres burgonyakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg burgonya,
20 dkg zeller,
10 dkg vaj,
2 dl tejszín vagy 2 dl tejföl,
Só, bors,
1 l húslé vagy alaplé.

Elkészítés:
A vékony karikákra vágott burgonyát és zellert vajon megpároljuk. Egy kis sóval és borssal ízesítjük. 1 kis húslével vagy alaplével felöntjük, tejszínnel vagy tejföllel dúsítjuk és felforraljuk, aztán takaréklángon kb. 10 percig főzzük. Amikor megfőtt, turmixban krémesítjük, és már kész is van.


A receptet beküldte: tinendo

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zelleres ráksaláta » Tejfölös burgonyakrémleves » Zelleres sertéssült » Zelleres palacsintafánk
» Burgonyakrémleves » Tonhalas-zelleres krém » Zelleres halsaláta » Burgonyakrémleves (4 főre)
» Zelleres párolt pulykamell » Zelleres burgonyapürépüré » Zelleres spagetti » Zelleres burgonyapüré
» Zelleres zabpehelygolyó » Burgonyaleves(zelleres) » Zelleres csirke » Zelleres túrókrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.