Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós-borsós hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre
maradék főtt vagy sült hús,
40 dkg konzervborsó
10 dkg juhtúró,
5 dkg húsos füstölt szalonna,
1 dl tejföl,
1 közepes hagyma,
petrezselyem,
bors,
só.

Elkészítés:
A szalonnát vágd kis kockákra és süsd ki a zsírját. A szalonnát
tedd félre, a zsírján pedig fonnyaszd meg a lereszelt vöröshagymát.
Ezután add hozzá a borsót az apróra vágott petrezselyemmel és
párold puhára. Közben a juhtúrót keverd ki a tejföllel, majd
add a kész borsóhoz. Ekkor tedd bele a kis darabokra vágott
húsmaradékot és a szalonnakockákat is. Borsozd (ha kell, sózd is)
és egy pillanatra forrald össze az egészet.
Hús nélkül kiváló köret lesz belőle.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertésmáj gombával » Mézes narancsos báránycsíkok » Spárgás-mustáros marhasült » Kapros-juhtúrós csirke
» Diós hússal töltött alma » Sonkatorta » Borzashús » Zöldborsós sertésragu
» Sajtos csirkefalatok » Lombardiai göngyölt csirke » Csirkemáj illatos mártásban » Brassói sertéstarja
» Hentesborda » Köményesen sült oldalas » Menemen, a török lecsó » Hagymás aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.