Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas forró csoki recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
10 dkg jó minőségű étcsokoládé
1 cs. bourbon vaníliás cukor
1 kk. őrölt fahéj + csipetnyi a tetejére
1 ek. barna cukor
5 dl meleg tej

Elkészítés:
Az étcsokit apró darabokra törjük és 6 evőkanál víz hozzáadásával gőz fölé tesszük, hogy megolvadjon.
Belekeverjük a barna cukrot, a fahéjat és a vaníliás cukrot.
Hozzáadunk 2 evőkanál meleg vizet és a meleg tejet. Jól összekeverjük.
Csipetnyi fahéjjal megszórjuk a forró csoki tetejét.
Azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csodás Csokis Süti » Céklás-csokis piskóta » Csokilikőr » Extra csokis muffin
» Alma fahéjas bundában » Csoki krem avocadoval » Muffin csokival és meggyel » Csokis tejszínes sütemény
» Csokis kocka » Csokis-mogyorós keksz » Lisztmentes csokitorta » Hamis csokikenyér
» Fahéjas zsemle » Fahéjas fonott kalács » Csokikrém cseresznyével » "2 csokis" kuglóf


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.