| Zöldborsós sertéspaprikás receptHúsételek Hozzávalók: 1/2 kg sovány sertéshús, 2 szál közepes sárgarépa, 30 dkg zöldborsó, 2-3 evőkanál tejföl, 2 evőkanál olaj, pirosarany, gulyáskrém, só. Elkészítés: A húst kockákra vágjuk. Forró olajon fehéredésig pirítjuk. Adunk hozzá pirosaranyat és gulyáskrémet, sóval ízesítjük. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt félpuhára főzzük. Ezután hozzáadjuk a borsót és a vastagra szeletelt sárgarépát. (Ha kell, még vizet öntünk alá.) Az egészet puhára főzzük, végén hozzáadjuk a tejfölt. Nokedlivel vagy párolt rizzsel kínáljuk. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |