Tutireceptek.hu fejléc

Vödrös savanyúságom recept

Kategória:


Hozzávalók:
4 l víz
1 l 10%-os ecet
60 dkg cukor
12 dkg só
4 mokkáskanál borkénpor
4 mokkáskanál Na-benzoát
Fekete bors,mustármag,torma,kapor,meggyfa levél, babérlevél ízlés szerint.

Elkészítés:
Hidegen elkeverem a vizet,cukrot és az ecetet. Megvárom amíg teljesen feloldódnak a hozzávalók és utána adom hozzá a Na-benzoátot és a borkénport.
A fűszereket a savanyítandó zöldfélékre szórom. Ezzel a lével bármit savanyíthatok.


A receptet beküldte: kattyus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vödrös savanyúság » Vizesuborka télire » Fokhagymás ízesítő » Karfiol savanyítva
» Házi paprikakrém (erős) » Gyors, ropogós uborka. » Hordós /30 l-es/ » Fokhagymás ecetes szilva
» Brassói rakott savanyúság » Ecetes szilva » Patisszon kaprosan » Kovászos savanyú káposzta
» Ecetes fokhagyma » Teszt savanyúság. » Kannás savanyú télire » Svéd uborka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.