Tutireceptek.hu fejléc

Patisszon kaprosan recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg apró zsenge patisszon
1 csokor kapor
4 dl borecet
4 evőkanál cukor
1 evőkanál só
üvegenként késhegynyi tartósítószer

Elkészítés:
A patisszonokat megtisztítjuk és üvegekbe rakjuk.A borecetet ugyanannyi vízzel hígítjuk cukorral sóval ízesítjük és hozzáadjuk az apróra vágott kaprot.Felforraljuk és azon nyomban az üvegekben lévő patisszonra öntjük.Tetejére késhegynyi tartósítószert teszünk lezárjuk és száraz dunsztba tesszük.kb 1 hónap múlva fogyasztható.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rántott patisszon » Patisszonpaprikás » Tojásos patisszon » Tökfőzelék kaprosan
» Kapros patisszonfőzelék » Töltött patisszon » Tejszines patisszon » Uborka leves kaprosan
» Párolt patisszon » Rakott patisszon » Patisszon lepény » Patisszonpástétom
» Fokhagymás ízesítő » Vegyes savanyúság télre » Savanyúság hidegen! » Kovászos uborka, mifelénk


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.