| Vödrös savanyúság receptHozzávalók: 10 l víz 2 kg kr.cukor 40 dk só 1,5 l 20%-os ecet 10 db babérlevél 1/2 cs.mustármag 30 db egészbors 20 db szegfűbors 3-4 ek borkén Elkészítés: Hozzávalókat jól összekeverjük.Forralni nem kell. Egy jól záródó vödörbe öntjük és tehetünk bele:pl. almapaprikát,uborkát,karfiolt,dinnyét,hagymát. Vödör tetejét lezárjuk.Mindig annyit veszünk ki,amennyi kell. Tanácsok: Hozzávalókat ízlés szerint válogathatunk hozzá.Sőt,ahogy a vödör ürül,mindig pótolhatjuk újabb zöldségfélével.Tisztaság fontos! Finom. A receptet beküldte: angyalka105 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |