Tutireceptek.hu fejléc

Vinetta paszta ( padlizsánkrém) recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 csomag telire eltett vinetta (sutve, puculva, pepesitve) kb. 80 dkg
1 nagy fej hagyma
so

A hazi majonezhez:
1 db fott tojas
1 nyers tojas sargaja
2 evokanal csipos mustar
3 dl olaj

Elkészítés:
A fott tojas sargajat villaval osszetorom, hozzaadok 1 nyers tojassargat, a 2 ek mustart, majd aprankent az olajat.
A vinettat talba rakom, megsozom (izles szerint), belereszelem a hagymat es a fott tojasfeherjet, vegul osszekeverem a majonezel.
Hutoben pihentetem legalabb 1 orat, de akar azonnal is talalhato.

Tanácsok:
Puha kenyerrel vagy piritossal, szezontol fuggoen paradicsommal, paprikaval talaljuk.
Hidegtalak resze is lehet, pl. paradicsomkosarba toltve.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrém: » Én padlizsánkrémem » Padlizsánkrém kimélő » Erdélyi padlizsánkrém
» Szudáni padlizsánkrém » Vinetta (erdélyi étel) » Eredeti padlizsánkrém » Meleg Padlizsánkrém
» Padlizsánkrém másként » Joghurtos padlizsánkrém » Miccspaszta » Parmezános padlizsánkrém
» Fetás padlizsánkrém » Tahini (szezámpaszta) » Finom padlizsánkrém » Avokádós padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.