| Vinetta paszta ( padlizsánkrém) receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 1 csomag telire eltett vinetta (sutve, puculva, pepesitve) kb. 80 dkg 1 nagy fej hagyma so A hazi majonezhez: 1 db fott tojas 1 nyers tojas sargaja 2 evokanal csipos mustar 3 dl olaj Elkészítés: A fott tojas sargajat villaval osszetorom, hozzaadok 1 nyers tojassargat, a 2 ek mustart, majd aprankent az olajat. A vinettat talba rakom, megsozom (izles szerint), belereszelem a hagymat es a fott tojasfeherjet, vegul osszekeverem a majonezel. Hutoben pihentetem legalabb 1 orat, de akar azonnal is talalhato. Tanácsok: Puha kenyerrel vagy piritossal, szezontol fuggoen paradicsommal, paprikaval talaljuk. Hidegtalak resze is lehet, pl. paradicsomkosarba toltve. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: gurzau.maria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |