Tutireceptek.hu fejléc

Fetás padlizsánkrém recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
2 db padlizsán

15 dkg feta

2 db lilahagyma

5 gerezd fokhagyma

pici mustár

bors

olívaolaj

Elkészítés:
A padlizsánt megmosom, picit megszurkálom, és alufóliával lefedett sütőrácson megsütöm (180 fokon).
Közben a hagymát és a fokhagymát felaprítom, olívaolajon megfonnyasztom, majd a megsült, meghámozott padlizsánt is hozzáadom, picit együtt sütöm.
Ezután turmixgépbe teszem, hozzáadom a feta sajtot, a mustárt és a borsot, összeturmixolom. Hűtőbe teszem, és pár óra múlva, mikor összeértek az ízek, piritóssal és zöldségekkel tálalom. Jó étvágyat hozzá!


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi padlizsánkrém » Parmezános padlizsánkrém » Citromos túrótorta, fetás! » Én padlizsánkrémem
» Csirkés-fetás tészta » Kátya féle Padlizsánkrém » Fetasajtos rakott krumpli » Meleg Padlizsánkrém
» Padlizsánkrémleves májjal » Padlizsánkrémem » Fetás krumplisült » Padlizsánkrém juhsajttal
» Padlizsánkrém leves » Arab padlizsánkrém » Padlizsánkrém kimélő » Padlizsánkrém másként


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.