| Padlizsánkrém leves receptLevesek Hozzávalók: 2 db padlizsán 1 doboz kockasajt /karaván/ füstölt 1 evőkanál tejfől 3 db kifli piritva,vajjal megkenve 1 db közepes burgonya kevés bors só tetejére petrezselyem Elkészítés: A padlizsánokat sütöben vagy láng fölött forgatva készre sütjük ameddig teljesen puha nem lesz. Majd fa v. müa. késsel meghámozzuk, üvegtálban összeturmixoljuk a sajtot, a tejfölt az 1 db fött burgonyát, és az egészet összeforraljuk majd bors, só és apróra vágott, petrezselyem hozzáadása után, a kifliket karikákra vágjuk és megpiritjuk. Vajrózsákkal diszítve tányérra rendezzük és a leves mellé forrón tálaljuk . Tanácsok: A sajtot a még meleg padlizsánnal együtt turmixoljuk. Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: Rody Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |