Tutireceptek.hu fejléc

Én padlizsánkrémem recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 padlizsán
1/4 hagyma
1 gerezd fokhagyma
só, bors
kicsi olaj
1 tk mustár

Elkészítés:
A padlizsánt megszurkáltam és a sütő legalacsonyabb fokozatán másfél órát sütöttem rácsra fektetett alufólián. Sütés után lehúztam a héját és a kifolyt levét leöntöttem, a felvágott hagymával és az átpaszírozott fokhagymával együtt leturmixoltam. Sóval, borssal és mustárral ízesítettem.


A receptet beküldte: porcellán

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrémem » Almás túrókrém » Csirkemájkrém házilag » Májpástétom házilag
» Mediterrán csoda » Házi tormakrém húsvétra » Croque Monsieur » Avokádós szendvics
» Töltött tojás zöldborsóval » Paprikakrém egyszerűen » Medvehagymás sajtmártás » Reggeli szendvics
» Zold tehina » Májkrémes hagymasaláta » Pikáns tojásos sajtkrém » Bolgár szendvics


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.