| Vadas receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg soványhús 1/2 kg sárgarépa 1/2 kg fehérrépa 1 nagyobb vöröshagyma 1-2 babérlevél só bors mustár tejfől Elkészítés: A sárgarépát, zöldséget,hagymát karikára vágjuk beletesszük a húst is babérlevelet sót borsot és felöntjük annyi vizzel, hogy elelpje mindent puhára főzünk 1-2 óra. A húst kivesszük félretesszük hülni majd szeletekre vágjuk. Ha sok viz maradt akkor egy csészébe félre tesszük a többit át turmixoljuk. Jó pépes legyen mustárral izesitjuk és tejfölel. Vagy zsemlegombocot, vagy knéglit vagy csőtésztát adunk hozzá. Tanácsok: Bármilyen húsból készithetjük marha, pulykafelsőcomb, nyúl, Berántani nem muszály pláne ha fogyózunk, de aki rántava szereti semmi akadálya A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |