Tutireceptek.hu fejléc

Csirke vadasan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kilós csirke,
1 fej hagyma,
2 evőkanál olaj,
1 nagy sárgarépa,
1 gyökér,
fél karalábé,
fél zeller,
1 kanál zsír,
kevés liszt,
2 babérlevél,
mustár,
cukor,
só.

Elkészítés:
A csirkéből pörköltet csinálok.
Egy kanál zsíron barnára pirítok egy kiskanál cukrot és ezen megpárolom az apróra vágott zöldséget.
Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje.
Beleteszem a babérlevelet és puhára párolom.
Áttöröm, majd mustárral és sóval ízesítem.
A pürét a pörköltbe keverem és behabarom.

Sztrapacskagombóccal tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Édes mézes csirke » Csirkemell aszaltszilvával » Paradicsomos csirke » Babos tejszines csirkemáj
» Csőben sült currys csirke » Inyenc csirkecomb » Borsos csirke sütőben » Currys csirkemáj
» Szecsuáni csirkemell » KFC csirke » Göngyölt csirke póréval » Csodacsirke
» Zamatos csirkemáj » Tasakban sült csirkemell » Orosz csirkeleves » Mustáros-tejfölös csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.