Tutireceptek.hu fejléc

Vadász káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,5 kg fejes káposzta
12 dkg kenyérszalonna
25 dkg száraz füstölt kolbász
3 dl tejföl

pirospaprika

Elkészítés:
A káposztát legyaluljuk, vagy szép vékonyra leszeljük. Besózzuk. Állni hagyjuk. A szalonnát kis kockákra vágjuk, és kiolvasztjuk. Rárakjuk a kicsavart káposztát, (én a krumplinyomón szoktam kipréselni a levét)és együtt megpároljuk. Mielőtt teljesen puha, hozzáadjuk a felszeletelt kolbászt és befejezzük a párolást, a végén a tejfölbe belekeverjük a pirospaprikát, leöntjük vele a káposztát, összekeverjük és épp csak egyet forralunk rajta.

Tanácsok:
Nagyon egyszerű étel. Nem fogyókúrás!


A receptet beküldte: Mida8181


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Székelykáposzta másképp » Káposztával rakott párizsi » Káposztával töltött dagadó » Káposztasali
» Nyers káposztasaláta » Az én töltöttkáposztám » Kelkáposzta fasírt » Lerakott káposzta
» Párolt káposzta gombával » Almás káposzta saláta » Almás káposztasaláta » Töltött kelkáposzta 2
» Káposztaleves (fogyihoz) » Káposzta torta » Texasi káposztasaláta » Káposztás lepénykék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.