| Vadász káposzta receptEgytálételek Hozzávalók: 1,5 kg fejes káposzta 12 dkg kenyérszalonna 25 dkg száraz füstölt kolbász 3 dl tejföl só pirospaprika Elkészítés: A káposztát legyaluljuk, vagy szép vékonyra leszeljük. Besózzuk. Állni hagyjuk. A szalonnát kis kockákra vágjuk, és kiolvasztjuk. Rárakjuk a kicsavart káposztát, (én a krumplinyomón szoktam kipréselni a levét)és együtt megpároljuk. Mielőtt teljesen puha, hozzáadjuk a felszeletelt kolbászt és befejezzük a párolást, a végén a tejfölbe belekeverjük a pirospaprikát, leöntjük vele a káposztát, összekeverjük és épp csak egyet forralunk rajta. Tanácsok: Nagyon egyszerű étel. Nem fogyókúrás! A receptet beküldte: Mida8181 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |