| Vadas libacomb receptHúsételek Hozzávalók: 2 libacomb, 1 fej hagyma, 2 evőkanál libazsír, 1 nagy sárgarépa, 1 gyökér, kevés liszt, 1 citrom, 2 babérlevél, 1 evőkanál mustár, cukor, só, őrölt fehérbors. Elkészítés: A combokat besózom, kevés zsíron mindkét oldalát pirosra sütöm. A visszamaradt zsíron megpirítom a felszeletelt vöröshagymát és a felkarikázott zöldségeket. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Beleteszem a babérlevelet, a mustárt, a cukrot, a sót és a borsot, majd felforralom. Visszateszem a lébe a combokat és puhára párolom. A combokat kivéve áttöröm, majd citromlével, fehérborssal ízesítem. J ól összeforralom és a combokra öntöm. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |