Tutireceptek.hu fejléc

Vadas libacomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 libacomb,
1 fej hagyma,
2 evőkanál libazsír,
1 nagy sárgarépa,
1 gyökér,
kevés liszt,
1 citrom,
2 babérlevél,
1 evőkanál mustár,
cukor,
só,
őrölt fehérbors.

Elkészítés:
A combokat besózom, kevés zsíron mindkét oldalát pirosra sütöm.
A visszamaradt zsíron megpirítom a felszeletelt vöröshagymát és a felkarikázott zöldségeket. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje.
Beleteszem a babérlevelet, a mustárt, a cukrot, a sót és a borsot, majd felforralom.
Visszateszem a lébe a combokat és puhára párolom. A combokat kivéve áttöröm, majd citromlével, fehérborssal ízesítem. J
ól összeforralom és a combokra öntöm.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gomba vadasan » Csirke vadász módon » Vadnyúl vadasan » Vadas hús
» Vadas » Párolt-sült nyúl vadasan » Csirke vadasan » Vadas, marha húsból
» Libacomb 4 személyre » Vadas-pulykából » Csirke vadász módra » Zsemlegombóc vadashoz
» Csirke vadas » Vadászital » Diétás vadas csirke » Hamis vadas


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.