Tutireceptek.hu fejléc

Tejben sült pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

50 dkg kicsontozott sertéskaraj,
2 dkg vaj,
kakukkfű ízlés szerint,
2 dl tej (1,5 %-os),
1/3 citrom leve

Elkészítés:
A húst megmossuk, felszeleteljük, kicsit kiklopfoljuk.A vajon átsütjük sóval, és kakukkfűvel fűszerezett hússzeleteket. Ráöntjük a tejet, és a citrom kifacsart levét. Fedő alatt, kis lángon a húst puhára pároljuk. Tálalás előtt a fedőt levéve a levét elpárologtatjuk, hogy csak sűrű mártás maradjon.


A receptet beküldte: Rumino

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krumplipecsenye 2 » Fogolypecsenye borókával » Majorannás aprópecsenye » Erdélyi aprópecsenye
» Cigánypecsenye roston » Fehérpecsenye » Rakott szűzpecsenye » Déli pecsenye
» Csirkemáj tejben párolva » Tolnai sváb pecsenye » Fűszeres aprópecsenye » Göcseji pecsenye
» Sajtos szűzpecsenye. » Kuruc pecsenye » Görög aprópecsenye » Bajor szűzpecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.