| Kuruc pecsenye receptHúsételek Hozzávalók: 8-10 sz. hús (tarja, karaj, vagy csirkemell) só, bors, majoranna mustár 8-10 sz sonka liszt, pirospaprikával elkeverve olaj Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, erdetileg tarjából készül, de mivel én ezt nem szeretem, ezért vagy sertés karajból, vagy csirkemellből szoktam készíteni. A húsokat fűszerezzük sóval, borssal, majorannával, majd bekenjük mustárral. A húsok közepébe 1-1 sz. sonkát teszek, majd félbehajtom a húst, és beforgatom paprikás lisztbe. Hőálló edény aljába olajat, illetve kevés vizet teszek, majd belepakolom a lisztes husikat, fólia alatt sütöm, egy idő után megfordítom, végül, amikor megpuhult, fólia nélkül rápirítok egy kicsit! A receptet beküldte: Éva0103 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |