Tutireceptek.hu fejléc

Cigánypecsenye roston recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagy szelet tarja
2 evőkanál olaj
4-5 gerezd fokhagyma
0,5 dl fehérbor

őrölt bors

Elkészítés:
A tarjaszeleteket kissé kiverjük sóval, őrölt borssal és zúzott fokhagymával vastagon bedörzsöljük. Ráöntjük az olajat meg a bort és hűvös helyen, néhány órán át érleljük. A pácból kiemelve lecsepegtetjük és faszénparázs felett mindkét oldalát pirosra sütjük, közben a visszamaradt páclével néhányszor meglocsoljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Roston sütött szalonka » Nagyidai cigánypecsenye » Cigánypecsenye II. » Lazac roston
» Cigánypecsenye tarjából » Roston sült lazac » Ors-féle cigánypecsenye » Cigánypecsenye másképp
» Roston sült oldalas » Rostonsült padlizsán » Cigánypecsenye » Banán roston sütve
» Virsli roston, burgonyával » Bárányérmék roston » Ászokpalacsinta » Bajor szűzpecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.