| Erdélyi aprópecsenye receptHúsételek Hozzávalók: 1/2 kg paprika 1/4 kg kisebb fej hagyma 10 dkg fülstölt szalonna 1/2 kg disznócomb 2 dl tejföl 20 dkg paradicsom mustár pirosarany pirospaprika törött bors, só Zsír nem kell!!! Elkészítés: A szalonnát apró kockákra vágjuk, üvegesre sütjük. A paprikát, paradicsomot és a hagymát vékony karikákra szeleteljük, a húst vékony csíkokra vágjuk. A belevalókat két sorban rakjuk a pirított szalonnára: hagyma,paprika, hús, fűszerek, paradicsom, u.e. még egyszer, a tetejére a tejfölt. Takarék lángon másfél órát főzzük, egyszer kétszer megkevergetjük. Nem kell sűrűn. Levet ereszt, víz nem kell hozzá!!! Kifaőtt tészta, vagy nokedlivel tálalom. Tanácsok: Gyorsan elkészül, amíg fő lehet mást csinálni, és nagyon finom! Párom kedvenc étele. A receptet beküldte: DOMA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |