Tutireceptek.hu fejléc

Tatár bifsztek recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
bélszín
tojássárgája
vöröshagyma
mustár
petrezselyem
fehérbors

fokhagyma
ketchup
piritós

Elkészítés:
A bélszínt 24 órárán át pácoljuk, majd pépesre daráljuk. Minden 50 dkg húshoz 5 tojássárgáját adunk, és a fűszereket .Jól összedolgozzuk! Pirítóssal tálaljuk.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög bifsztek » Tatárbeafsteak » Tatárbifsztek » Görög bifsztek másként
» Sajt-tatár » Lazactatár krémsajttal » Mediterrán lazactatár » Tatár beafstek
» Camembert tatár » Kukoricás apróhús » Pacaltokány » Pulykasült gregorian módra
» Bajor savanyú pecsenye » Dizsoni csirke » Szűzérmék spárgával » Palóc tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.