Tutireceptek.hu fejléc

Sajt-tatár recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
10 dkg trappista sajt
10 dkg füstölt sajt
5 dkg márványsajt
10 dkg puha sajt (Anikó, Hóvirág)
1 doboz natúr krémsajt
1 pohár tejszín
2 evőkanál tejföl
1-1 kiskanál majonéz és mustár
1-2 gerezd áttört fokhagyma
petrezselyem vagy snidling

Elkészítés:
A sajtokat lereszelem, a márványsajtot összetöröm, a krémsajtot puha állapotban a többi hozzávalóval alaposan kikeverem. Olyan legyen az állaga, mint egy sűrűbb krémtúró, ezért a tejszínnel lehet bővebben bánni. Legvégül belekeverem az apróra vágott petrezselymet vagy snidlinget. Só nem kell bele, a sajtok, főleg a márványsajt elég sós. Fél órára hűtőbe teszem, hogy összeérjenek az ízek. Pirítósra kenve, kígyóuborkával, paradicsommal laktató vendégváró vagy családi vacsora.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szalámikrémes képviselőfánk » Szezámmagos sütőtökkrém » Padlizsán pástétom őszre » Mákos vaj
» Férfitorta ahogy én csinálom » Kátya féle Padlizsánkrém » KÓKUSZOS FRENCH TOAST (édes) » Zöldfűszeres tonhalkrém
» Pikáns csirkemáj pástétom » Gyergyói májpástétom » Körözött fogyókúrázóknak » Krémsajtos kanapé
» Párizsikrém- akár diétához is » Csirkevacsora » Fűszeres túró » Zöldfűszeres túrókrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.