| Kukoricás apróhús receptHúsételek Hozzávalók: 40 dkg sertéscomb ,2 ujjnyi kolozsvári szalonna ,5 cm parasztkolbászt, 1 tv paprika,1 nagy fej hagyma,5 ek csemege kukorica ,1 pohár tejföl,1 kanál liszt, só, bors, vegeta ,1 kk. pirospaprika, majoranna, kakukkfű Elkészítés: A szalonnát vékonyan felkockázzuk, kisütjük a zsírját. Ha kevés a zsiradék, pótoljuk ki olajjal és ebben pároljuk meg a hagymát, majd a húst. Beletesszük a felkarikázott paprikát, kolbászt, és a csemegekukoricát. Pici vegetás vizet öntve alá, pároljuk meg a fűszerekkel, majd ha megfőtt a hús, behabarjuk. Habarás után összeforraljuk, és elkészült a vacsora. Fõtt tésztával, rizzsel vagy nokedlivel tálaljuk. A receptet beküldte: Polli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |