| Sült hal uborkaszósszal receptHalas ételek Hozzávalók: - 30 dkg mélyhűtött tengeri hal - fél citrom leve - 1 ecetes uborka - 2 dkg margarin - 2 e.k. joghurt - 2 e.k. csípős mustár, - fehér bors, só - 25 dkg vegyes zöldség Elkészítés: A halat citromlével megcsepegtetjük, és szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni. Az uborkát megmossuk, tormareszelőn lereszeljük. A halat lecsepegtetjük, szárazra töröljük, sóval, őrölt borssal beszórjuk. Egy tűzálló tálat kikenünk margarinnal, egymás mellé fektetjük a halszeleteket, és az előmelegített sütőben közepes hőfokon 15 percig pároljuk. Amíg a hal párolódik, egy tlkában összekeverjük a joghurtot, mustárt és a reszelt uborkát. A halat kivesszük a sütőből, megkenjük a masszával, és még 10 percre visszatesszük a sütőbe. Grillezett zöldségekkel tálaljuk. Tanácsok: 90 napos diéta fehérje napjára kiváló! A receptet beküldte: Mocori Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |